Ambient Hotel Collection vine în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastra cu oferte exclusive pentru transport zilnic către şi de la aeroportul din Bucureşti,  pentru excursii în împrejurimi cu ghizi vorbitori de numeroase limbi străine si pachete de cazare.

Conacul Ambient

Live vintage. Love luxury.

Conacul Ambient reprezină intruchiparea facilităților moderne în tradiționalitatea saxonă, o poveste de dragoste între trecut și prezent, o plăcere a simțurilor ce cuceresc raționalul.

Ofertă Specială Revelion 2024

#ambient-hotel-04
Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate in perioada 26.12.2023 - 03.01.2024: 

Cameră dublă standard 5*, tarif 195 euro/noapte
Cameră dublă executive 5*, tarif 220 euro/noapte
Apartament Duplex Suite 5*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 250 euro/noapte

Apartament Suite 5*, dormitor + living, 2 adulti + 2 copii , tarif 280 euro/noapte

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . De asemenea oaspeții au acces gratuit la toate facilitățile complexului: piscină interioară încălzită, loc joacă exterior pentru copii, tenis de masă, biliard, teren exterior multifuncțional de sport.

Vom sărbători împreună trecerea dintre ani în restaurantul unității hoteliere, meniul fiind "a la carte" . Programul restaurantului va fi prelungit până la orele 1AM.

Sejurul minim este de 4 nopți.  
Vom preautoriza cardul dvs. cu 30 zile înainte de check-in pentru sejurul dvs. Serviciile se vor achita integral la check-in. Suntem deschiși în a găsi soluții astfel încât să aveți o flexibilitate maximă a șederii dvs. În cazul interzicerii călătoriilor sau îmbolnăvirii cu Covid, anularea rezervării va fi gratuită. 
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Ofertă Specială Crăciun 2023

#ambient-hotel-04
Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 23.12.2023 - 26.12.2023: 

Cameră dublă standard 5*, tarif 125 euro/noapte
Cameră dublă executive 5*, tarif 145 euro/noapte
Apartament Duplex Suite 5*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 165 euro/noapte

Apartament Suite 5*, dormitor + living, 2 adulti + 2 copii , tarif  185 euro/noapte

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . De asemenea oaspeții au acces gratuit la toate facilitățile complexului: piscină interioară încalzită, loc joacă exterior pentru copii, tenis de masă, biliard, teren exterior multifuncțional de sport.

Locația ideală unde cei mici pot să participe la împodobirea bradului, pot să-l întalnească pe Moș Crăciun care cu siguranță va găsi daruri pe toate gusturile. Cei mari se pot bucura în jurul unui foc de tabără de o țuică și un vin fiert cu scortișoară, precum și de tradiționalele preparate pregătite în bucătăria noastră. Seara va fi presărată cu colinde iar DJ-ul va intreține atmosfera.

Astfel, Cina festivă de Crăciun din ziua de 25 decembrie are tariful de 80 euro/persoană, cu băuturi incluse .
Copiii <4 ani beneficiază de gratuitate fără meniu. Copii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achită meniul întreg.

Sejurul minim este de 3 nopți.  
Vom preautoriza cardul dvs. cu 30 zile înainte de check-in pentru sejurul dvs. Serviciile se vor achita integral la check-in. Suntem deschiși în a găsi soluții astfel încât să aveți o flexibilitate maximă a șederii dvs. În cazul interzicerii călătoriilor sau îmbolnăvirii cu Covid, anularea rezervării va fi gratuită. 
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Ofertă Specială Paşte 2024

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 01.05.2024 - 05.05.2024 :

Cameră dublă standard 5*, tarif 130 euro/noapte weekday ; 150 euro/noapte weekend day
Cameră dublă executive 5*, tarif 150 euro/noapte weekday ; 170 euro/noapte weekend day
Apartament Duplex Suite 5*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 170 euro/noapte weekday ; 190 euro/noapte weekend day
Apartament Suite 5*, dormitor + living, 2 adulti + 2 copii , tarif 190 euro/noapte weekday ; 210 euro/noapte weekend day

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . De asemenea oaspeții au acces gratuit la toate facilitățile complexului: piscină interioară încalzită, piscină exterioară, loc joacă exterior pentru copii, tenis de masă, biliard, teren exterior multifuncțional de sport în cadrul Conacului Ambient.


Cei mici se vor bucura de căutarea ouălor pierdute de iepuraș, face painting sau jocuri interactive având de asemenea la dispoziție spațiu de joaca special amenajat.
Cei mari vor fi răsfățați cu bucate alese, tradițional pregătite, special pentru această sărbătoare: drob de miel, ouă roșii, ruladă cu spanac, pastramă, sortimente de brânzeturi românești, borș de miel, sarmale cu mămăliguță și smântână, stufat de miel, pește și curcan pentru cei care nu agreaza preparatele din carne de miel, cozonac și pască de casă cu brânză dulce.
Servirea se va face bufet, astfel încât fiecare va putea servi ceea ce își doreste in funcție de preferințe.

Depinzând de religia fiecărui turist, spre seară puteți participa la Slujba de Înviere la Biserica Nouă cu Hramul Pogorârea Duhului Sfânt sau la Biserica Veche cu hramul Adormirea Maicii Domnului aflate la maximum 600 m de unitatea hotelieră.

Duminică 05.05.2024, începând cu ora 14:00, sunteți așteptați la masa de Paște care se va desfășura la Resort Ambient

Tariful de 100 euro/persoană  include: masa festivă cu open bar, entertainment ptr copii, dj

Copiii <4 ani au loc la masa si gratuitate la maniu. Copiii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Copiii peste 14 ani  achita meniul întreg de adult.
 
Sejurul minim este de 2 nopți.  
Pentru rezervări se va achita un avans de 50% la data rezervării urmând ca diferența să fie achitată până la data de 15.04.2024. 
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Excursii și Drumeții

  3 pax  7 pax
BRASOV – BUCURESTI (AIRPORT)          120 € / car; 3h 140€/ bus
BRASOV – BRAN (DRACULA'S CASTLE) - BV           65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – PREDEAL - SINAIA (PELES CASTLE) - BV    70 € / car; 4h 90€/ bus
BRASOV – SIGHISOARA   (OLDEST MEDIAEVAL TOWN) - BV      110 € / car; 7h 125€/bus
BRASOV – RASNOV (CITADEL) – BRAN – POIANA BRASOV - BV         85 € / car; 5h   110€/ bus
BRASOV – FAGARAS - SAMBATA MONASTERY – BV         75 € / car; 5h 95€/ bus
BRASOV – PREJMER & HARMAN FORTIFIED SAXON CHURCHES  - BV 65 € / car; 3h 85€/ bus
BRASOV – SINCA VECHE CAVED MONASTERY – BV    65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – VISCRI traditional VILLAGE ( prince of Wales retreat ) – BV     85 € / car; 6h 105€/ bus
BRASOV – CRISTIAN or CRISTIAN – BRASOV ( AMBIENT MANSION shuttle ) 15 € / car; 15m 25€/ bus
BRASOV – POIANA BRASOV or POIANA BRASOV – BRASOV  20 € / car; 20m 35€/ bus


Tarifele includ toate taxele însă nu cuprind parcare, masă, ghid sau alte servicii.
Pentru mai mult de 7 persoane tarifele ar putea fi mai mari. Vă rugăm consultati recepția hotelului sau departamentul de rezervări la transport@ambienthotels.ro .
Pentru o experiență premium, putem asigura aceleași servicii cu mașini business / executive class, Mercedes S sau Jaguar XJL la o taxa suplimentara de 20 € / excursie .
GHID – de la 35 € (jumătate zi) la 70 € (zi întreagă) .
 
 

Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Transport

#ambient-hotel-03
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor clienţilor şi partenerilor nostri, oferim servicii de transport business class cu autoturisme Hyundai ( 8 locuri), Mercedes S şi Jaguar XJ .

Pentru orice tip de călătorie, fie de afaceri, fie pentru vizitarea punctelor turistice, evenimente speciale, sau vacanţe, şoferii nostri profesionişti, vorbitori de limbi străine, se vor asigura în permanenţă că sunteţi în siguranţă şi că aveţi parte de tot confortul necesar. Fiecare tur poate fi adaptat dorinţelor voastre.

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la transport@ambienthotels.ro .
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Voucher cadou

#ambient-hotel-10

Voucher cadou include o noapte de cazare pentru 2 persoane la Conacul Ambient în cameră Dublă Standard 5*  cu Demipensiune , la tariful de 150 euro / cameră.

Voucher cadou include o noapte de cazare pentru 2 persoane la Conacul Ambient în cameră Dublă Executive 5*  cu Demipensiune , la tariful de 170 euro / cameră.

Voucher cadou include o noapte de cazare pentru 3 adulti sau 2 adulti și 2 copii la Conacul Ambient în cameră Duplex Suite 5*  cu Demipensiune , la tariful de 205 euro / cameră.


Se poate emite un voucher și pentru mai multe nopți de cazare. Voucherele se pot folosi in orice perioadă a anului cu excepția sărbătorilor legale.

Valabilitatea voucherului este de 6 luni. 
 

Prețul include:
•    toate taxele
•    micul dejun bufet între orele 8am si 11am
•    parcare, zilnic în față unității
•    acces internet wireless în perimetrul unității.
•    acces la piscina interioară încălzită, acces la piscina exterioară pe timp de vară, saună, tenis de masă, biliard, salon restaurant, terasă exterioară, loc de joacă pentru copii.
•    beneficii adiționale furnizate de partenerii nostri prin Ambient Exclusive

 

Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Experimentează Transilvania

Bună ziua dragi oaspeti și vă mulțumim pentru că ne veți călca pragul.

Pe langă serviciile cuprinse în confirmarea rezervării, dorim să vă încântăm prin a vă oferi gratuit avantaje ale faptului că sunteți oaspete Ambient, prin progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .

De asemenea , în măsura în care timpul vă permite, vă putem pune la dispoziție urmatoarele facilități aflate în imediata dvs. apropiere :
•   Ebike tours / biciclete profesionale suspensie dublă, softail- tururi ghidate prin backcountry romania - 250 lei / persoană pentru avansați
•   Ebike tours / biciclete amator, suspensie simplă, hardtail - tururi ghidate prin royal kompass romania - 150 lei / persoană pentru începători
•   Motocross cu motociclete AJP 250cc, echipament si ghid inclus sau cu ATV 4X4 - 750 lei / persoana
•   4X4 cu mașini utilate în acest scop: 6 ore offroad, vizitarea rezervației de ursi de la Zărnesti, picnic tradițional în ograda unui sătean sau în natură depinzând de vreme - 200 euro / mașină, maxim 4 persoane
•   Diverse jocuri de teambuilding : tir cu arcul, tir cu pușca, zbor cu parapanta, tiroliană, activităti treasure hunt, zbor cu balon cu aer cald, rapel, zbor cu elicopterul, zbor cu motoparapantă, cățărat pe stânci, orientare turistică, zbor cu avionul, etc. - punctual, putem organiza orice
•   Echitație la centrul Pănicel ( 5 km distanță față de Cristian , 70 ron / oră )
•   Degustare de vinuri cu somelier autorizat  : 500 lei somelierul + vinurile care se degustă
•   Degustare la pălincărie in Râșnov , tur al pălincariei inclus  : 90 lei/persoana
•   vizitați locuri istorice: Castelul Bran ( Castelul Dracula ) / Cetatea Râșnov / Cetatea Brașov / Biserica Neagră / Orașul vechi și Scheii Brașovului / Castelul Peles
•   sport & activități : ski în masivul Postăvarul, patinoar gheața în Cristian, Brașov sau Poiana Brașov, trekking în M-tii Bucegi, conectare cu natura, Aventura Parc - cățărări si tiroliene, Paradisul Acvatic, Centrul de Agrement Poiana Brasov - 8 piste bowling, escaladări, biliard, minigolf, jocuri
•   rezervația de urși de la Zărnești ( 65 RON ) sau rezervația de zimbri din Vama Buzaului
•   Forest Therapy - cel mai bun loc de a te relaxa în natură, descoperi tehnici de supraviețuire și guști dintr-o masă preparată exclusiv cu ceea ce crește în pădure ! - 75 lei / persoană

De asemenea oferim transferuri către oricare destinație cu mașini sedan și microbuz in condiții de confort maxim .

Pentru rezervari așteptăm mailul tău la adresa rezervari@ambienthotels.ro .
Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați sau vizitați-ne adresele web de mai jos.
Vă mulțumim pentru interesul acordat Complexului Hotelier Ambient,
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte
Ambient Exclusive

Ambient Exclusive

Braşov-ul - oferă oportunităţi nemaipomenite atât in ceea ce priveşte divertismentul în aer liber cât şi activităţile vieţii socio-culturale. Echipa Complexului Hotelier Ambient, vă propune un program care acoperă toate aspectele călătoriei dumneavoastră, indiferent de ocazie, asigurandu-vă clipe de neuitat. Ambient Exclusive este rezultatul parteneriatelor cu cele mai bune locaţii din Braşov, colaboratorii nostri fiind atent selecţionaţi pentru a aduce acel plus de valoare şi satisfacţie şederii dumneavoastră în Braşov. 

Fie ca sunteţi într-o călătorie de afaceri sau într-o binemeritată vacantă, fie că doriţi să vă impresionaţi partenerii de afaceri cu care călătoriţi sau pe cei apropiaţi dumneavoastră, Ambient Exclusive este soluţia ideală pentru dumneavoastră.

Descoperiți Ambient Exclusive