Ambient Hotel Collection vine în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastra cu oferte exclusive pentru transport zilnic către şi de la aeroportul din Bucureşti,  pentru excursii în împrejurimi cu ghizi vorbitori de numeroase limbi străine si pachete de cazare.

Hotel Ambient

Locație ideală, ambianță exclusivistă, ospitalitate, confort și căldură

Un loc pe care l-am creat cu suflet, chiar în inima splendidului oras Brasov, pentru ca voi, oaspeţii nostri, să  petreceti clipe de neuitat în confortul exclusiv pe care hotelul nostru îl oferă în mijlocul acestui splendid oraş din România, Braşov.

Experimentează Transilvania

Bună ziua dragi oaspeti și vă mulțumim pentru că ne veți călca pragul.

Pe langă serviciile cuprinse în confirmarea rezervării, dorim să vă încântăm prin a vă oferi gratuit avantaje ale faptului că sunteți oaspete Ambient, prin progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .

De asemenea , în măsura în care timpul vă permite, vă putem pune la dispoziție urmatoarele facilități aflate în imediata dvs. apropiere :
•   Ebike tours / biciclete profesionale suspensie dublă, softail- tururi ghidate prin backcountry romania - 250 lei / persoană pentru avansați
•   Ebike tours / biciclete amator, suspensie simplă, hardtail - tururi ghidate prin royal kompass romania - 150 lei / persoană pentru începători
•   Motocross cu motociclete AJP 250cc, echipament si ghid inclus sau cu ATV 4X4 - 750 lei / persoana
•   4X4 cu mașini utilate în acest scop: 6 ore offroad, vizitarea rezervației de ursi de la Zărnesti, picnic tradițional în ograda unui sătean sau în natură depinzând de vreme - 200 euro / mașină, maxim 4 persoane
•   Diverse jocuri de teambuilding : tir cu arcul, tir cu pușca, zbor cu parapanta, tiroliană, activităti treasure hunt, zbor cu balon cu aer cald, rapel, zbor cu elicopterul, zbor cu motoparapantă, cățărat pe stânci, orientare turistică, zbor cu avionul, etc. - punctual, putem organiza orice
•   Echitație la centrul Pănicel ( 5 km distanță față de Cristian , 70 ron / oră )
•   Degustare de vinuri cu somelier autorizat  : 500 lei somelierul + vinurile care se degustă
•   Degustare la pălincărie in Râșnov , tur al pălincariei inclus  : 90 lei/persoana
•   vizitați locuri istorice: Castelul Bran ( Castelul Dracula ) / Cetatea Râșnov / Cetatea Brașov / Biserica Neagră / Orașul vechi și Scheii Brașovului / Castelul Peles
•   sport & activități : ski în masivul Postăvarul, patinoar gheața în Cristian, Brașov sau Poiana Brașov, trekking în M-tii Bucegi, conectare cu natura, Aventura Parc - cățărări si tiroliene, Paradisul Acvatic, Centrul de Agrement Poiana Brasov - 8 piste bowling, escaladări, biliard, minigolf, jocuri
•   rezervația de urși de la Zărnești ( 65 RON ) sau rezervația de zimbri din Vama Buzaului
•   Forest Therapy - cel mai bun loc de a te relaxa în natură, descoperi tehnici de supraviețuire și guști dintr-o masă preparată exclusiv cu ceea ce crește în pădure ! - 75 lei / persoană

De asemenea oferim transferuri către oricare destinație cu mașini sedan și microbuz in condiții de confort maxim .

Walking tours:
 
Pentru rezervari așteptăm mailul tău la adresa rezervari@ambienthotels.ro .
Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați sau vizitați-ne adresele web de mai jos.
Vă mulțumim pentru interesul acordat Complexului Hotelier Ambient,
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Explorează şi Descoperă Braşovul în 3 zile / 2 nopti

#ambient-hotel-02
Pachet Active City Break

Ziua 1: cazare.
Ziua 2: mic dejun, excursie la unul dintre cele mai atractive fenomene naturale din masivul Piatra Mare, Canionul 7 Scări - durata 3-4 ore (transport, ghid montan autorizat de limbă română/engleză, prânz la pachet), tur de Braşov seara, cină în cadrul restaurantului Ambient, relaxare în Spa-ul hotelului (fitness, sauna, hidromasaj).
Ziua 3: cazare, mic dejun, plimbare în centrul istoric al Braşovului, timp liber, opţional prânz. 

Tarif: 159 euro / persoană / sejur cu cazare în cameră Dublă Deluxe 4* 


Pachet Traditional and creative workshops

Ziua 1: cazare.
Ziua 2: mic dejun, incursiune în tradiţiile locale la Centrul Cultural Palamari's din Fundata unde vom participa activ la câteva ateliere: olărit, preparare mâncare eco, pictură pe sticlă - durata 5-6 ore (transport, ecolunch, ghid de limba romană/engleză, ateliere în cadrul centrului), tur de Braşov seara, cină în cadrul restaurantului Ambient, relaxare în Spa-ul hotelului (fitness, sauna, hidromasaj).
Ziua 3: cazare, mic dejun, plimbare în centrul istoric al Braşovului, timp liber, opţional prânz. 

Tarif: 185 euro / persoană / sejur cu cazare în cameră Dublă Deluxe 4* 


Pachet Countryside Photo Tour

Ziua 1: cazare.
Ziua 2: mic dejun, tur Foto al importantelor obiective din Braşov şi împrejurimi - durata 5-6 ore (transport, ghid montan autorizat de limba română/engleză, ecolunch), tur de Braşov seara, cină în cadrul restaurantului Ambient, relaxare în Spa-ul hotelului (fitness, sauna, hidromasaj).
Ziua 3: cazare, mic dejun, plimbare în centrul istoric al Braşovului, timp liber, opţional prânz. 

Tarif: 159 euro / persoană / sejur cu cazare în cameră Dublă Deluxe 4* 


Pachet OffRoad 4X4 

Ziua 1: cazare. 
Ziua 2: mic dejun, OffRoad 4X4 în imprejurimile Braşovului (transport, ghid montan autorizat de limba engleză, ecolunch), tur de Braşov seara, cină în cadrul restaurantului Ambient, relaxare în Spa-ul hotelului (fitness, sauna, hidromasaj). 
Ziua 3: cazare, mic dejun, plimbare în centrul istoric al Braşovului, timp liber, opţional prânz. 

Tarif: 169 euro / persoană / sejur cu cazare în camera Dublă Deluxe 4*


Pachet Sight Seeing City Break

Ziua 1: cazare.
Ziua 2: mic dejun, excursie cu plecare din Braşov - Râşnov (vizitare cetatea Râşnov) - Bran (vizitare castelul Bran şi împrejurimi) - Sinaia (vizitare castelul Peleş şi împrejurimi) - Braşov - durata 8-9 ore (transport, ghid montan autorizat de limba romană/engleză, prânz la pachet), tur de Braşov seara, cină în cadrul restaurantului Ambient, relaxare în Spa-ul hotelului (fitness, sauna, hidromasaj).
Ziua 3: cazare, mic dejun, plimbare în centrul istoric al Braşovului, timp liber, opţional prânz.

Tarif: 159 euro / persoană / sejur cu cazare în cameră Dublă Deluxe 4* 


Tarifele includ pachetul descris. De asemenea în cadrul hotelului oaspeţii beneficiază gratuit şi de acces internet, parcare şi garaj, internet café şi acces la centrul nostru Spa (fitness, sauna, hidromasaj). 

Transportul se realizează cu autoturisme marca Audi si Hyundai (8 locuri). Pachetele sunt realizate pentru un minim de 2 persoane cu cazare 2 nopţi. În cazul în care solicitarea este mai mare, tarifele vor scădea în funcţie de numărul de persoane. 

Pentru rezervări sau informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la rezervari@hotelambient.ro sau +4-0268-471747 . 
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Transport

#ambient-hotel-03
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor clienţilor şi partenerilor nostri, oferim servicii de transport business class cu autoturisme Hyundai ( 8 locuri), Mercedes S şi Jaguar XJ .

Pentru orice tip de călătorie, fie de afaceri, fie pentru vizitarea punctelor turistice, evenimente speciale, sau vacanţe, şoferii nostri profesionişti, vorbitori de limbi străine, se vor asigura în permanenţă că sunteţi în siguranţă şi că aveţi parte de tot confortul necesar. Fiecare tur poate fi adaptat dorinţelor voastre.

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la transport@ambienthotels.ro .
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Ofertă Specială Revelion 2023

#ambient-hotel-04
Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 26.12.2022 - 03.01.2023: 

Cameră single 4*, tarif 79 euro/noapte.
Cameră dublă  confort 3*, tarif 89 euro/noapte.
Cameră dublă  deluxe 4*, tarif 100 euro/noapte.
Cameră dublă  business / junior suite 4*, tarif 130 euro/noapte.
Apartament Suite 4*, tarif 220 euro/noapte
.

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . Oaspeții la 4* au inclus în tarif de asemenea acces la Ambient Spa (fitness, sauna, hidromasaj) . Copiii sub 8 ani beneficiază de gratuitate la cazare. Peste 8 ani se percepe o taxă de 20 euro / noapte pentru patul adițional.

Cina din seara de revelion se poate servi în cadrul restaurantului Hotelului Ambient, deschis pâna la orele 22:00, comandând din meniul nostru "a la carte" sau, apelând la unul din partenerii noștri pentru petrecerea dintre ani, cu prețuri variind între 120 și 150 euro / persoană. În funcție de situația pandemică din acel moment, vă vom putea recomanda localurile cu care vom colabora.

Sejurul minim este de 2 nopți.  
În funcție de situația pandemică, vom preautoriza cardul dvs. cu 30 zile înainte de check-in pentru sejurul dvs. Serviciile se vor achita integral la check-in. Suntem deschiși în a găsi soluții astfel încât să aveți o flexibilitate maximă a șederii dvs. În cazul interzicerii călătoriilor sau îmbolnăvirii cu Covid, anularea rezervării va fi gratuită.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Turism medical

#ambient-hotel-07
       
Clinica stomatologică Dentexpert propune servicii unice în Brasov, într-un cadru performant și cu o echipă de medici specialiști a căror promisiune asumată către pacienți este excelența. Oferim pacienților noștri carduri de fidelitate și garantăm tratamente complete fără durere și un zâmbet fermecător. Vă așteptăm la clinica Dentexpert Brașov!Qdays Medical Holidays este prima agenție de turism din România axată pe aducerea turiștilor străini în țară pentru tratament medical. Clinicile partenere din Brașov se specializează în cosmetică dentară, chirurgia ochiului, chirurgie plastică și ortopedie. Fiind o agenție de turism licențiată, Qdays poate să ofere vacanțe personalizate, pentru a veni în întampinarea nevoilor pacienților, dar și a planului de tratament. Situat în imediata vecinătate a Complexului Hotelier Ambient, Spitalul Sf. Constantin este un spital privat cu profil multidisciplinar, având in total 88 de paturi, un proiect al S.C. TEO HEALTH S.A., companie de servicii medicale private înfiintata în 2010. Spitalul Sf. Constantin este autorizat pentru desfășurarea de studii clinice cu beneficiu terapeutic, în cadrul specialităților: Chirurgie generală, ATI, Oncologie medicală, Neurochirurgie, ORL, Urologie. (Autorizatie nr. 160/2011). Spitalul Sf. Constantin se află în contract cu CASJ Brașov pentru furnizarea de servicii medicale spitalicești și este înscris în Programul National de Oncologie. 
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Voucher cadou

#ambient-hotel-10
Voucher cadou Sejur 2 nopți Hotel Ambient  în cameră Dublă Deluxe 4* , la tariful de 199 euro / sejur / cameră.

Voucher cadou Sejur 2 nopți Hotel Ambient în cameră Dublă Confort 3* , la tariful de 149 euro / sejur / cameră.

Preţul include : 
•    micul dejun bufet între orele 7am și 10am iar duminica între 8am si 11am 
•    parcare, zilnic în faţa hotelului și în garajul subteran
•    acces internet în cameră și wireless în spaţiile publice 
•    acces la Ambient Spa (hidromasaj, fitness, saună) - numai pentru oaspeții la 4*
•    beneficii adiționale furnizate de partenerii noștri prin  Ambient Exclusive

Voucherul are o valabilitate de 6 luni , poate fi valorificat oricând în limita disponibilităților cu excepția sărbătorilor legale și perioadelor TradeFair.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Excursii și Drumeții

  3 pax  7 pax
BRASOV – BUCURESTI (AIRPORT)          120 € / car; 3h 140€/ bus
BRASOV – BRAN (DRACULA'S CASTLE) - BV           65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – PREDEAL - SINAIA (PELES CASTLE) - BV    70 € / car; 4h 90€/ bus
BRASOV – SIGHISOARA   (OLDEST MEDIAEVAL TOWN) - BV      110 € / car; 7h 125€/bus
BRASOV – RASNOV (CITADEL) – BRAN – POIANA BRASOV - BV         85 € / car; 5h   110€/ bus
BRASOV – FAGARAS - SAMBATA MONASTERY – BV         75 € / car; 5h 95€/ bus
BRASOV – PREJMER & HARMAN FORTIFIED SAXON CHURCHES  - BV 65 € / car; 3h 85€/ bus
BRASOV – SINCA VECHE CAVED MONASTERY – BV    65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – VISCRI traditional VILLAGE ( prince of Wales retreat ) – BV     85 € / car; 6h 105€/ bus
BRASOV – CRISTIAN or CRISTIAN – BRASOV ( AMBIENT MANSION shuttle ) 15 € / car; 15m 25€/ bus
BRASOV – POIANA BRASOV or POIANA BRASOV – BRASOV  20 € / car; 20m 35€/ bus


Tarifele includ toate taxele însă nu cuprind parcare, masă, ghid sau alte servicii.
Pentru mai mult de 7 persoane tarifele ar putea fi mai mari. Vă rugăm consultati recepția hotelului sau departamentul de rezervări la transport@ambienthotels.ro .
Pentru o experiență premium, putem asigura aceleași servicii cu mașini business / executive class, Mercedes S sau Jaguar XJL la o taxa suplimentara de 20 € / excursie .
GHID – de la 35 € (jumătate zi) la 70 € (zi întreagă) .
 
 

Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Ofertă Specială Paşte 2023

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 14.04.2023 - 16.04.2023: 

Cameră dublă confort 3*, tarif 75 euro/noapte
Cameră dublă deluxe 4*, tarif 95 euro/noapte
Cameră dublă executive 4*, tarif 115 euro/noapte
Duplex Suite 4*, pentru 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti, tarif 160 euro/noapte


Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, parcare, micul dejun bufet, acces la centrul de relaxare pentru oaspeții cazați în aripa de 4* ( fitness, hidromasaj, saună ) şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .

Duminică 16.04.2023, începând cu ora 14:00, sunteți așteptați la masa de Paște care se va desfășura la restaurantul Hotelului, și va avea tariful de 30 euro/persoană, cu băuturi incluse ( pachet limitat ).
Copiii <4 ani beneficiază de gratuitate fără meniu. Copii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achită meniul întreg.

Serviciile se vor achita direct la recepția hotelului. Puteți anula gratuit oricând rezervarea dvs.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Ofertă Specială Crăciun 2022

#ambient-hotel-04
Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 23.12.2022 - 26.12.2022: 

Cameră dublă confort 3*, 75 euro/noapte
Cameră dublă deluxe 4*,  99 euro/noapte
Cameră dublă executive 4*, 119 euro/noapte
Duplex Suite 4*, pentru 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti,  159 euro/noapte


Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, parcare, micul dejun bufet, acces la centrul de relaxare ( fitness, cadă hidromasaj, saună ) şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .

Cina tradițională de Crăciun servită în oricare din zilele de 24 sau 25 decembrie este la tariful de 25 euro / persoană si este opțională, băuturile fiind incluse ( apă, tărie tradițională, vin ).
Copiii <4 ani beneficiază de gratuitate fără meniu. Copii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achită meniul întreg.

În funcție de situația pandemică, vom preautoriza cardul dvs. cu 14 zile înainte de check-in pentru prima noapte de cazare. Serviciile se vor achita integral la check-in. Suntem deschiși în a găsi soluții astfel încât să aveți o flexibilitate maximă a șederii dvs. În cazul interzicerii călătoriilor sau îmbolnăvirii cu Covid, anularea rezervării va fi gratuită.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Weekend la Ski

#ambient-hotel-01
Savuraţi o gură de aer proaspăt, de bună dispoziţie şi de arome îmbietoare în inima unui oraş romantic, Braşov şi veţi beneficia de urmatoarea ofertă specială pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Nu pierdeţi ocazia! 

•  2 nopţi cazare în perioada vineri - luni în cameră Dublă Deluxe 4* cu mic dejun inclus.
•  transfer dus - întors, zilnic, către pârtiile din Poiana Brasov
•  vin fiert din partea casei ( în cazul în care se serveste masa în restaurantul nostru )
•  acces la Ambient Spa ( fitness, sauna, jacuzzi )
Totul la tariful de 210 euro / sejur / cameră 2 persoane.

Opţional, puteţi face upgrade cazării dvs. la cameră Dublă Executive 4* pentru un supliment de numai 50 euro / sejur / cameră 2 persoane.
Copii până în 8 ani beneficiază de cazare gratuită. Peste 8 ani se percepe un supliment de 20 euro / noapte / copil.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte
Ambient Exclusive

Ambient Exclusive

Braşov-ul - oferă oportunităţi nemaipomenite atât in ceea ce priveşte divertismentul în aer liber cât şi activităţile vieţii socio-culturale. Echipa Complexului Hotelier Ambient, vă propune un program care acoperă toate aspectele călătoriei dumneavoastră, indiferent de ocazie, asigurandu-vă clipe de neuitat. Ambient Exclusive este rezultatul parteneriatelor cu cele mai bune locaţii din Braşov, colaboratorii nostri fiind atent selecţionaţi pentru a aduce acel plus de valoare şi satisfacţie şederii dumneavoastră în Braşov. 

Fie ca sunteţi într-o călătorie de afaceri sau într-o binemeritată vacantă, fie că doriţi să vă impresionaţi partenerii de afaceri cu care călătoriţi sau pe cei apropiaţi dumneavoastră, Ambient Exclusive este soluţia ideală pentru dumneavoastră.

Descoperiți Ambient Exclusive