Ambient Hotel Collection vine în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastra cu oferte exclusive pentru transport zilnic către şi de la aeroportul din Bucureşti,  pentru excursii în împrejurimi cu ghizi vorbitori de numeroase limbi străine si pachete de cazare.

Pensiune Ambient

O combinaţie reuşita de design modern şi clasic

Design-ul clasic incanta privirea, oferind acea stare de liniste interioara pe care o doreste fiecare calator. Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente.

Ofertă Specială Revelion 2023

#ambient-guesthouse-01
Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 26.12.2022 - 03.01.2023:

Cameră single 3*, tarif 50 euro/noapte
Cameră dublă  3*, tarif 99 euro/noapte
Apartament (dormitor + living) 3*, tarif 135 euro/noapte
Apartament deluxe 3* (2 dormitoare + living), tarif 155 euro/noapte


Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .
Copiii sub 8 ani beneficiază de gratuitate la cazare. Peste 8 ani se percepe o taxă de 15 euro / noapte pentru patul adițional.

Cina din seara de revelion se poate servi în cadrul restaurantului Hotelului Ambient, deschis pâna la orele 22:00, comandând din meniul nostru "a la carte" sau, apelând la unul din partenerii noștri pentru petrecerea dintre ani, cu prețuri variind între 120 și 150 euro / persoană. În funcție de situația pandemică din acel moment, vă vom putea recomanda localurile cu care vom colabora.

Sejurul minim este de 2 nopți.  
În funcție de situația pandemică, vom preautoriza cardul dvs. cu 30 zile înainte de check-in pentru sejurul dvs. Serviciile se vor achita integral la check-in. Suntem deschiși în a găsi soluții astfel încât să aveți o flexibilitate maximă a șederii dvs. În cazul interzicerii călătoriilor sau îmbolnăvirii cu Covid, anularea rezervării va fi gratuită.
 
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Experimentează Transilvania

Bună ziua dragi oaspeti și vă mulțumim pentru că ne veți călca pragul.

Pe langă serviciile cuprinse în confirmarea rezervării, dorim să vă încântăm prin a vă oferi gratuit avantaje ale faptului că sunteți oaspete Ambient, prin progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .

De asemenea , în măsura în care timpul vă permite, vă putem pune la dispoziție urmatoarele facilități aflate în imediata dvs. apropiere :
•   Ebike tours / biciclete profesionale suspensie dublă, softail- tururi ghidate prin backcountry romania - 250 lei / persoană pentru avansați
•   Ebike tours / biciclete amator, suspensie simplă, hardtail - tururi ghidate prin royal kompass romania - 150 lei / persoană pentru începători
•   Motocross cu motociclete AJP 250cc, echipament si ghid inclus sau cu ATV 4X4 - 750 lei / persoana
•   4X4 cu mașini utilate în acest scop: 6 ore offroad, vizitarea rezervației de ursi de la Zărnesti, picnic tradițional în ograda unui sătean sau în natură depinzând de vreme - 200 euro / mașină, maxim 4 persoane
•   Diverse jocuri de teambuilding : tir cu arcul, tir cu pușca, zbor cu parapanta, tiroliană, activităti treasure hunt, zbor cu balon cu aer cald, rapel, zbor cu elicopterul, zbor cu motoparapantă, cățărat pe stânci, orientare turistică, zbor cu avionul, etc. - punctual, putem organiza orice
•   Echitație la centrul Pănicel ( 5 km distanță față de Cristian , 70 ron / oră )
•   Degustare de vinuri cu somelier autorizat  : 500 lei somelierul + vinurile care se degustă
•   Degustare la pălincărie in Râșnov , tur al pălincariei inclus  : 90 lei/persoana
•   vizitați locuri istorice: Castelul Bran ( Castelul Dracula ) / Cetatea Râșnov / Cetatea Brașov / Biserica Neagră / Orașul vechi și Scheii Brașovului / Castelul Peles
•   sport & activități : ski în masivul Postăvarul, patinoar gheața în Cristian, Brașov sau Poiana Brașov, trekking în M-tii Bucegi, conectare cu natura, Aventura Parc - cățărări si tiroliene, Paradisul Acvatic, Centrul de Agrement Poiana Brasov - 8 piste bowling, escaladări, biliard, minigolf, jocuri
•   rezervația de urși de la Zărnești ( 65 RON ) sau rezervația de zimbri din Vama Buzaului
•   Forest Therapy - cel mai bun loc de a te relaxa în natură, descoperi tehnici de supraviețuire și guști dintr-o masă preparată exclusiv cu ceea ce crește în pădure ! - 75 lei / persoană

De asemenea oferim transferuri către oricare destinație cu mașini sedan și microbuz in condiții de confort maxim .

Walking tours:
 
Pentru rezervari așteptăm mailul tău la adresa rezervari@ambienthotels.ro .
Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați sau vizitați-ne adresele web de mai jos.
Vă mulțumim pentru interesul acordat Complexului Hotelier Ambient,
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Voucher cadou

#ambient-guesthouse-05
Sejur 2 nopți în cameră Dubla 3* , la tariful de 119 euro / sejur / cameră.
 
Preţul include : 
•    micul dejun bufet între orele 7am si 10am iar duminica între 8am și 11am 
•    parcare, zilnic în faţa pensiunii
•    acces internet în cameră și wireless în spaţiile publice 
•    beneficii adiționale furnizate de partenerii noștri prin Ambient Exclusive

Voucherul are o valabilitate de 6 luni , poate fi valorificat oricând în limita disponibilităților cu excepția sărbătorilor legale și perioadelor TradeFair.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Excursii și Drumeții

  3 pax  7 pax
BRASOV – BUCURESTI (AIRPORT)          120 € / car; 3h 140€/ bus
BRASOV – BRAN (DRACULA'S CASTLE) - BV           65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – PREDEAL - SINAIA (PELES CASTLE) - BV    70 € / car; 4h 90€/ bus
BRASOV – SIGHISOARA   (OLDEST MEDIAEVAL TOWN) - BV      110 € / car; 7h 125€/bus
BRASOV – RASNOV (CITADEL) – BRAN – POIANA BRASOV - BV         85 € / car; 5h   110€/ bus
BRASOV – FAGARAS - SAMBATA MONASTERY – BV         75 € / car; 5h 95€/ bus
BRASOV – PREJMER & HARMAN FORTIFIED SAXON CHURCHES  - BV 65 € / car; 3h 85€/ bus
BRASOV – SINCA VECHE CAVED MONASTERY – BV    65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – VISCRI traditional VILLAGE ( prince of Wales retreat ) – BV     85 € / car; 6h 105€/ bus
BRASOV – CRISTIAN or CRISTIAN – BRASOV ( AMBIENT MANSION shuttle ) 15 € / car; 15m 25€/ bus
BRASOV – POIANA BRASOV or POIANA BRASOV – BRASOV  20 € / car; 20m 35€/ bus


Tarifele includ toate taxele însă nu cuprind parcare, masă, ghid sau alte servicii.
Pentru mai mult de 7 persoane tarifele ar putea fi mai mari. Vă rugăm consultati recepția hotelului sau departamentul de rezervări la transport@ambienthotels.ro .
Pentru o experiență premium, putem asigura aceleași servicii cu mașini business / executive class, Mercedes S sau Jaguar XJL la o taxa suplimentara de 20 € / excursie .
GHID – de la 35 € (jumătate zi) la 70 € (zi întreagă) .
 
 

Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Transport

#ambient-hotel-03
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor clienţilor şi partenerilor nostri, oferim servicii de transport business class cu autoturisme Hyundai ( 8 locuri), Mercedes S şi Jaguar XJ .

Pentru orice tip de călătorie, fie de afaceri, fie pentru vizitarea punctelor turistice, evenimente speciale, sau vacanţe, şoferii nostri profesionişti, vorbitori de limbi străine, se vor asigura în permanenţă că sunteţi în siguranţă şi că aveţi parte de tot confortul necesar. Fiecare tur poate fi adaptat dorinţelor voastre.

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la transport@ambienthotels.ro .
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Ofertă Specială Paşte 2023

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 14.04.2023 - 16.04.2023: 

Cameră dublă standard 3*, tarif 65 euro/noapte
Apartament 3*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 80 euro/noapte


Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, parcare, micul dejun în sistem bufet şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive .

Duminică 16.04.2023, începând cu ora 14:00, sunteți așteptați la masa de Paște care se va desfășura la restaurantul Hotelului Ambient aflat în imediata vecinătate, și va avea tariful de 30 euro/persoană, cu băuturi incluse ( pachet limitat ).
Copiii <4 ani beneficiază de gratuitate fără meniu. Copii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achită meniul întreg.

Serviciile se vor achita direct la recepția hotelului. Puteți anula gratuit oricând rezervarea dvs.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Ofertă Specială Crăciun 2022

#ambient-hotel-04
Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 23.12.2022 - 26.12.2022: 

Cameră dublă standard 3*, tarif 59 euro/noapte
Apartament 3*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 79 euro/noapte


Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la progamul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . 

Cina tradițională de Crăciun servită în oricare din zilele de 24 sau 25 decembrie în cadrul Restaurantului Hotelului Ambient aflat în imediata vecinătate, este la tariful de 25 euro / persoană si este opțională, băuturile fiind incluse (apă, băutură spirtoasă tradițională, vin).
Copiii <4 ani beneficiază de gratuitate fără meniu. Copii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achită meniul întreg.

În funcție de situația pandemică, vom preautoriza cardul dvs. cu 14 zile înainte de check-in pentru prima noapte de cazare. Serviciile se vor achita integral la check-in. Suntem deschiși în a găsi soluții astfel încât să aveți o flexibilitate maximă a șederii dvs. În cazul interzicerii călătoriilor sau îmbolnăvirii cu Covid, anularea rezervării va fi gratuită.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte

Weekend la Ski

#ambient-guesthouse-04
Savuraţi o gură de aer proaspăt, de bună dispoziţie şi de arome îmbietoare în inima unui oraş romantic, Braşov şi veţi beneficia de urmatoarea ofertă specială pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Nu pierdeţi ocazia! 

•  2 nopţi cazare în perioada vineri - luni în cameră Dublă 3* cu mic dejun inclus.
•  transfer dus - întors, zilnic, către pârtiile din Poiana Brasov
Totul la tariful de 160 euro / sejur / cameră 2 persoane.

Opţional, puteţi face upgrade cazării dvs. la Apartament 3* pentru un supliment de numai 40 euro / sejur / cameră 3 persoane.
Copii până în 8 ani beneficiază de cazare gratuită. Peste 8 ani se percepe un supliment de 15 euro / noapte / copil.
Rezervare Tur locație Poziționare Alte oferte
Ambient Exclusive

Ambient Exclusive

Braşov-ul - oferă oportunităţi nemaipomenite atât in ceea ce priveşte divertismentul în aer liber cât şi activităţile vieţii socio-culturale. Echipa Complexului Hotelier Ambient, vă propune un program care acoperă toate aspectele călătoriei dumneavoastră, indiferent de ocazie, asigurandu-vă clipe de neuitat. Ambient Exclusive este rezultatul parteneriatelor cu cele mai bune locaţii din Braşov, colaboratorii nostri fiind atent selecţionaţi pentru a aduce acel plus de valoare şi satisfacţie şederii dumneavoastră în Braşov. 

Fie ca sunteţi într-o călătorie de afaceri sau într-o binemeritată vacantă, fie că doriţi să vă impresionaţi partenerii de afaceri cu care călătoriţi sau pe cei apropiaţi dumneavoastră, Ambient Exclusive este soluţia ideală pentru dumneavoastră.

Descoperiți Ambient Exclusive