Ambient Hotels

Far from home. Close to your heart.

RO

Far from home. Close to your heart.

Șapte unități de cazare diferite situate în frumosul oraș medieval Brașov sau în împrejurimile lui, pentru șase gusturi diferite de vacanță! Confortul omniprezent, pachetele complete de facilități și atmosfera luxoasă poate nu ar însemna însă nimic fără acea călduroasă strângere de mână și acel zâmbet senin cu care vă întâmpinăm pe fiecare dintre voi!

Continuă
0%
trigger 3
trigger 1 trigger 1-a trigger 1-b trigger 2

HOTEL AMBIENT

Defining Comfort

Din dragoste pentru oaspeți și iubire de detaliu!

Hotel Ambient s-a născut din dorința de a crea un loc absolut exclusivist pentru turiștii de pretutindeni, ceea ce se poate observa în orice detaliu, pornind de la spațiile de cazare oferite de cele 71 de camere pâna la bucătăria exceptională a restaurantului nostru și la zâmbetul ospitalier al celor din staff-ul nostru, care știu exact cum să vă facă să vă simțiti cât mai aproape de casă.

Situat central, hotelul nostru a devenit un punct important de atracție pentru cei care călătoresc în interes de afaceri și care găsesc aici atât confortul cât și toate facilitățile de care au nevoie.

Adresă Bulevardul Iuliu Maniu 27, Brasov, Romania, 500091

Telefon +4-0268-471747

Fax +4-0268-474210

Rezervări reservations@hotelambient.ro

Urmărește-ne

Defining comfort

“…the service was excellent, the staff went out of their way to ensure our stay was pleasant…"

Defining comfort

"…Great location close to the city center…"

Defining comfort

"…Nice & rich breakfast…"

AMBIENT GUEST HOUSE

B&B as in Book the Best!

Desfătare pentru privire și suflet din toata inima Brașovului.

Cele 23 de unități de cazare vă vor oferi un răsfăț complet pe întreaga durată a sejurului dumneavoastră în frumosul oraș de la poalele Tâmpei iar design-ul clasic împletit cu facilitățile moderne vă vor oferi o experiență unică.

Aici veți găsi pe lângă servicii de calitate superioară, o oază de liniște chiar în centrul Brașovului. Și liniștea e făcută să fie savurată ... unde altundeva decât în lounge-ul nostru de mic dejun sau pe frumoasa terasă din curtea interioară. Iar când mai adaugi și puțină ospitalitate de modă veche îndulcită cu un strop de căldură ambientală, ai rețeta perfectă pentru „Mai Mult”!

Adresă Bulevardul Iuliu Maniu 62, 500091, Brasov, Romania

Telefon +4-0268-547171

Fax +4-0268-547191

Rezervări reservations@pensiuneambient.ro

Urmărește-ne

B&B as in Book the Best!

"…spacious, clean room, good value for money, it seems more like a 4 star hotel…"

B&B as in Book the Best!

"…Good service, friendly staff…"

B&B as in Book the Best!

"…We had a great view over the mountain on the last floor…"

AMBIENT RESIDENCE

Get Affordably Cozy

Un confort pe care ți-l poți permite.

De ce Ambient Residence? Pentru că are exact ceea ce ii trebuie sa fie vedetă în oras: locație centrală, cazare de 3 stele în 25 de camere cu cele mai frumoase decoruri și toate facilitățile necesare și prețuri foarte bune.

Vă punem la dispoziție atât un lounge cât și o zonă de gătit comună, unde vă puteți pregăti un mic dejun delicios admirând frumoasa priveliște a muntelui Tâmpa, care cu siguranță vă va încălzi inimile. Și totul este înmiresmat cu acel parfum medieval atât de caracteristic zonei centrului vechi a Brașovului!

Adresă 3 Castanilor St., 500097, Brasov, Romania

Telefon +4-0771-796069

Fax +4-0268-547191

Rezervări reservations@residenceambient.ro

Urmărește-ne

Get Affordably Cozy

"…Very clean and comfortable…"

Get Affordably Cozy

"…Apartment was warm and clean…"

Get Affordably Cozy

"Great room, great prices and great hospitality! A smart choice! The residence was very close to the centre, the room very clean and with nice design. It worths every single euro. I definitely recommend."

AMBIENT VILLA

A five-star turnkey comfort!

Atunci când istoria săsească întalnește modernismul.

Vila de 5 stele este situată în centrul Cristianului, la 12 km de Brașov și este o restaurare a unei vile săsești vechi, construită în urmă cu 200 de ani. Acum, oferă locuri de cazare pentru 12 persoane și pune la dispoziție toate serviciile unui hotel.

Mobilierul pictat manual, culorile calde, șemineul, crama sunt doar câteva din elementele cu care ne mândrim și de care vă veți îndrăgosti iremediabil. Și pentru că trăim în secolul 21, am făcut în așa fel încat să nu vă lipsească nimic din confortul prezentului, așa că vă oferim și piscină interioară, sală de jocuri, interent, jacuzzi și bucătarie complet utilată.

Adresă 9 Griviţei St., 507055, Cristian, Braşov, România

Telefon +4-0771-715020

Fax +4-0268-474210

Rezervări vila@ambienthotels.ro

Urmărește-ne

A five-star turnkey comfort!

"Wow!! All I got to say is wow!! Just like everyone else said, it is excellent by al meaning."

A five-star turnkey comfort!

"We liked the house, the rooms were nice and clean, the furniture was beautiful. The breakfast was delicious and enough for us. The owner of the villa was very kind and helpful."

A five-star turnkey comfort!

"The setting, the kitchen, the BBQ, the simming pool, the game room, the quick response of the manager to any problem we faced."

AMBIENT MANSION

Live vintage. Love luxury

O frumoasă poveste despre Ieri și Azi.
 

A fost odată ca niciodată un conac, nu demult construit într-o frumoasă comună aproape de Brașov, pe nume Cristian. Și era mândru și romantic și avea douăzecișidouă odăi cu veșminte care mai de care mai frumoase…

Și ca să puteți să vă simțiți ca acasă am adus aici tot ce ține de prezentul confortabil: loc de joacă pentru copii, piscină interioară și exterioară, iaz de grădină, teren de sport și sală de jocuri. Conacul nostru vă propune astfel un nou concept de confort departe de zumzetul civilizației moderne însă aproape de prospețimea naturii și în același timp cu toate facilitățile moderne la îndemână. Ce v-ați putea dori mai mult?

Adresă 5 Griviţei St., Cristian, Braşov, România

Telefon +4-0732-200900

Fax +4-0368-001033

Rezervări reservations@conaculambient.ro

Urmărește-ne

Live vintage. Love luxury

"All the facilities, the swimming pool, design of the room, the playground for the baby, CONGRATULATIONS for all that comfort!"

Live vintage. Love luxury

"Curatenie exemplara, service rapid si bun, personal amabil, camera calduroasa, piscina calda si curata, mancarea buna."

Live vintage. Love luxury

"But the things that really made our stay memorable: the fantastic old furniture, giving the rooms an intimate touch, the lovely dinners near the fireplace."

AMBIENT RESORT

Now and Forever

Your 5* Hotel & Events Venue
Ești aici. Ai ajuns în sfârșit. Acum deschide poarta larg și trăiește! Inspiră o dulce adiere dintr-un duios Demult, și-o briză proaspătă de Azi și apoi ești liber să te îndrăgostești. De tot ce te-nconjoară, de tot ce cu privirea urmărești. Ziua cea mare începe să fie scrisă chiar aici. Cu litere mari, poleite cu grijă. A fost odată ca niciodată și este acum pentru-ntotdeauna, așa începe povestea noastră iar tu …o poți continua, acum și aici. Bine ai venit!  

O zi desăvârșită începe cu o locație cochetă, deși tradițională și o echipă de profesioniști care să poată pune în realitate momentul tău de glorie. Spicuim dintre facilități: salon evenimente 210 locuri, terasă exterioară, piscină exterioară și interioară, loc de joacă pentru copii, foișor pentru ceremonii, loc pentru foc de tabară sau preparate la ceaun sau proțap, gradină de vară. Aici veți putea spune Da pentru dragoste, Da pentru eternitate, DA pentru viață.  Pentru că aici, timpul și spațiul s-au contopit la rândul lor și-au spus un mare Da pentru delicatețe în ambianță, măiestrie în decorare și virtuozitate în organizare.

Adresă Str. Morii 23, Cristian, Braşov, România

Telefon 004-0732-700-300

Fax 004-0368-808081

Rezervări reservations@resortambient.ro

Urmărește-ne

Now and Forever

"Prima zi din viata noastra de cuplu a fost incredibila. Echipa Ambient a fost la inaltime iar locatia extraordinara. Toti invitatii au fost incantati de locatie, calitatea mancarii si servirii. Vom reveni cu drag la urmatorul eveniment in familie, speram cat mai curand."

Now and Forever

"O locatie excelenta, cu adevarat de 5 stele. Personalul extraordinar de amabil, piscina foarte curata,  gradina cu foisor de vis, parcare, mancarea foarte buna, micul dejun copios, camerele mobilate cu mult bun gust, la nivel occidental. Parc frumos peste drum, cu rau, umbra, liniste, comuna Cristian foarte bine intretinuta, Ar trebui sa existe mai multe locatii de acest gen in tara noastra. Recomandam cu incredere pt familiile cu copii. Va veti simti minunat."

Now and Forever

"The first thing that struck us when we arrived was the decor of the property. All the furniture, fixtures, fittings and decorations were done in a vintage/stately manor style, giving the hotel a really nice atmosphere. From there, things only got better. Rooms and facilities were clean and well kept and all the staff were very friendly and helpful."

AMBIENT CHALET

Tot confortul unui hotel de 5 stele cu toată intimitatea unei cabane private

Vă invităm în vacanță la Casa Ambient - o casă-muzeu construită de boierii sași locali la 1756, recondiționată complet cu toate elementele de confort ale secolului XXI. Vă așteptăm cu o sală de mese generoasă, bucătărie complet utilată, piscină interioară încălzită cu sauna și curte cu spațiu de joacă pentru copii și foișor cu grătar pe lemne pentru cei mari.

Rezervă-ți acum o experiență unică!

Adresă str. Griviţei nr.2, 507055, Cristian, Braşov, România

Telefon +4-0771-715020

Fax +4-0268-474210

Rezervări casa@ambienthotels.ro

Urmărește-ne

Your five stars retreat

"Nice place for families, especially if you book the whole villa and you prefer self-service accommodation."

Your five stars retreat

"Great place to spend a few days. Had a nice time with the family. Lots of space, nice pool and entertainment options."

Your five stars retreat

"Excellent location not far from Rasnov, Bran, Poiana Brasov. A huge well-equipped villa."

Ambient Exclusive

Un parteneriat excelent cu cele mai bune locații din Brașov

Braşovul - oferă oportunităţi nemaipomenite atât in ceea ce priveşte divertismentul în aer liber cât şi activităţile vieţii socio-culturale. Echipa Complexului Hotelier Ambient, vă propune un program care acoperă toate aspectele călătoriei dumneavoastră, indiferent de ocazie, asigurandu-vă clipe de neuitat. 

Ambient Exclusive este rezultatul parteneriatelor cu cele mai bune locaţii din Braşov, colaboratorii nostri fiind atent selecţionaţi pentru a aduce acel plus de valoare şi satisfacţie şederii dumneavoastră în Braşov.

Fie ca sunteţi într-o călătorie de afaceri sau într-o binemeritată vacantă, fie că doriţi să vă impresionaţi partenerii de afaceri cu care călătoriţi sau pe cei apropiaţi dumneavoastră, Ambient Exclusive este soluţia ideală pentru dumneavoastră.

Click to visit Ambient Exclusive

Ambient Hotels

O poveste de dragoste pentru confortul de lux, tradițiile autentice și... clienți fericiți!

Până acum am

cazat peste

200000
oaspeți

lucrat cu peste

15000
companii

creat amintiri cu ajutorul a peste

2500
agenții de turism

Povestea Ambient
1999

Minihotel Ambient

Un altfel de ACASĂ

Minihotelul își inaugurează apariția în peisajul hotelier brașovean, cu 7 camere și două saloane restaurant, cu o capacitate de 32 de locuri.

Fiind creat cu multă iubire de confort si căldură, mica afacere de familie a început să se dezvolte și să pună bazele a ceea ce mai târziu va fi recunoscut drept un complex turistic de elită.
2000

Minihotel Ambient

Mai multe camere, mai mult confort, mai mulți oameni fericiți

Sunt construite încă 8 camere dar și o terasă cu o capacitate de 20 de locuri pentru restaurant, care nu doar înfrumusețează imaginea profesională a hotelului ci îl propulsează în rândul celor mai “fierbinți” puncte de interes hotelier pentru turiști din țară și de peste hotare.
 
2004

Hotel Ambient

Familia se mărește

Se adaugă o clădire cu totul nouă, care aduce 24 de camere în plus precum și o sală de conferințe de 60 de locuri pe nume Millenia. Terasa devine acum parte din restaurant ridicând numărul de locuri la 52.

Acesta reprezintă un moment de maximă importanță în evoluția hotelului, care devine acum un leader incontestabil în materie de cazare în condiții de maxim confort și eleganță.
 
2005

Pensiunea Ambient 3*

B&B, As in Book the Best

Pensiunea Ambient își deschide porțile cu 18 camere și un lounge de mic dejun, la o distanță de 5 minute de mers pe jos față de hotel Ambient.

Abordând aceeași filozofie de confort clasic și căldură, pensiunea devine în curând o nouă atracție pentru turiștii pe termen lung sau care doar sunt în trecere prin Brașov!
 
2008

Hotel Ambient

Se naște cea de-a patra stea!

Se deschide o nouă clădire, parte a hotelului iar hotelul este clasificat la 4 stele. O nouă sală de conferințe se alătură portofoliului pentru turism de afaceri și se inaugurează un nou lounge al restaurantului - Avantgarde, care aduce capacitatea la 90 de persoane.
 
2009

Residence Ambient 3*

Get Affordably Cozy

Ia ființă o altă unitate de cazare, Residence Ambient, cu 10 camere, bucătărie complet utilată și două saloane de luat masa. Cele 3 note de 10 pe care toate locațiile Ambient le-au obținut până acum, le obține și această nouă unitate pentru că și ea este situată central, are tot confortul și facilitățile necesare și nu în ultimul rând are prețuri accesibile tuturor! 
 
2010

Vila Ambient 5*

A five-star turnkey comfort

Villa Ambient Villa își deschide falnicele porți în Cristian, la 10 km de Brașov. Aceasta este o proprietate la cheie, cu piscină interioară, 6 dormitoare, lounge, living room de 20 de locuri și cramă, toate create cu o admirabilă dragoste de tradiție săsească autentică, o definiție de altfel pentru întreaga zonă. 
 
2010

Pensiunea Ambient 3*

Mai bine înseamnă mai multe de oferit!

Pensiunea se înnoiește cu înca 5 camere nou nouțe și 2 săli de conferințe, însumând acum 23 de camere. Tocmai acest upgrade propulsează pensiunea în fruntea celor mai confortabile locații de acest tip din Brașov.
 
2012

Residence Ambient 3*

Convenabilă poate însemna și mai mare

Proprietatea este upgradată cu înca 7 camere, cee ce permite business-ului să se adrese unei nișe noi și anume turiștilor care călătoresc cu un buget redus.

Acest lucru a fost posibil pentru că familia Ambient întotdeauna a pus pe primul loc omul și ceea ce are nevoie cu adevarat atunci când este departe de casă.
 
2012

Hotel Ambient 4*

Fortuna este convocată!

Pentru că piața de business devine din ce în ce mai dinamică, se mai adaugă 4 camere hotelului Ambient, precum și sala de conferințe Fortuna, dotată cu tehnologie de ultimă generație și cu o capacitate de 120 de locuri. 
2013

Residence Ambient 3*

Cu cât mai multe, cu atât mai bine

Dorința de a investi în mod constant în confortul calătorilor care pășesc în lumea Ambient provoacă în același timp o cerere mai mare și mai severă, de aceea Residence Ambient își adaugă 6 camere noi, dar și un hot spot de internet gratuit.
 
2014

Conacul Ambient 5*

Live Vintage. Love Luxury

Se inaugurează cochetul conac Ambient, în Cristian, cu 13 camere, o gamă întreagă de facilități din categoria luxului, cum ar fi piscina interioară, teren de sport, restaurant de 50 de locuri, masă de billiard, gradină, loc de joacă pentru copii, toate create cu gust într-o notă de eleganță aristocrată de modă veche.
 
2015

Residence Ambient 3*

E timpul de schimbare!

Se mai adaugă 2 camere, precum și un salon de luat masa, care poate fi folosit ca și sală de conferințe, cu capacitate de 25 de persoane. În același an, începe renovarea completă a restaurantului din cadrul hotelului Ambient, care propune un nou concept de dining și care va avea capacitatea de 110 locuri înauntru și 25 de locuri pe terasă.

 
2017

Resort Ambient

5* Hotel & Events Venue

Se deschide primul centru de evenimente din lantul Ambient, respectand specificul locului, intr-o casa construita in 1852 si total renovata in stil traditional in 2017. Cu un salon de evenimente ce depaseste 210 locuri, sala de conferinte de 120 locuri, restaurant, piscina exterioara cu apa sarata, piscina interioara incalzita cu apa dulce, living cu semineu si un total al locurilor de cazare de 40 persoane in 17 camere, Ambient Resort completeaza gama de servicii Ambient din segmentul 5* cu nunți, botezuri până la evenimente corporate, team-buildinguri, cocktail parties, evenimente unde vor participa și celelalte unități ale noastre din Cristian pentru a întregi numărul cazărilor la peste 30 camere.
2018

TopHotel Awards 2018

In cadrul prestigioasei competiții TopHotel Awards, reprezentând cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere din Romania, două dintre locațiile complexului Ambient au câștigat premii importante:
 
·         Resort Ambient 5* Hotel & Events Venue a obținut locul I la categoria Pensiunea Anului în Stil Boutique
·         Conacul Ambient 5* a obținut locul al II-lea la categoria Pensiunea Anului în Stil Tradițional
 
Vă suntem recunoscători pentru susținere și promitem să vă răsplătim în continuare cu servicii de cea mai bună calitate.
2019

TOPHOTEL AWARDS 2019

În cadrul prestigioasei competiții TopHotel Awards, reprezentând cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere din Romania, Conacul Ambient a câștigat locul al I la categoria Pensiunea Anului în Stil Tradițional.

Vă suntem recunoscători pentru susținere și promitem să vă răsplătim în continuare cu servicii de cea mai bună calitate.
2019

Conacul Ambient 5*

Conacul Ambient a fost extins de la 13 camere la 22 camere, adăugând de asemenea servicii și facilități adiacente: piscina exterioară încălzită, sală de jocuri ( biliard și tenis de masă ), bar exterior, pentru a aduce un plus de valoare oaspeților noștri.
2020

Residence Ambient 3*

Exigența oaspeților noștrii precum și dorința de a excela în serviciile livrate, ne îndreaptă către o renovare totală a clădirii și camerelor. Pentru că dorim să punem accentul pe original, mobilierul camerelor a fost schimbat cu unul din lemn masiv.
2022

Casa Ambient 5*

Casa Ambient completează paleta de proprietăți la cheie din portofoliul Ambient Hotels, tot în Cristian, la 10 km de Brașov. Aceasta casă săsească, complet restaurată, cu piscină interioară, 5 dormitoare, lounge, loc de joacă pentru copii, foișor cu BBQ, bucătărie complet echipată, living room și salon de jocuri în cramă, toate create cu o admirabilă dragoste de tradiție săsească autentică, o definiție de altfel pentru întreaga zonă.

Brașov, bijuteria ținutului Transilvănean

Lasă-te în voia noastră pentru a te ghida înspre voie bună și tradiții

Locații Ambient în Brașov
Locații Ambient în Cristian