A Hotel Ambient készséggel áll az Önök rendelkezésére különleges ajánlatokkal, melyek magukba foglalnak repülőtéri transzfert Bukarest irányába, kirándulásokat a környező helyekre. Több nyelven is beszélő idegenvezetőket biztosítunk Önöknek.

Resort Ambient

Now and Forever

You’re here. Finally. Now open the gates and breathe. “Once upon a time there was….”, that is how your story goes. Ours is about making your day thrive into “forever”. So, welcome to Ambient, the Events Center! We are your Now and Forever!

Különleges ajánlat 2024 Sziveszter-re

#ambient-hotel-04
Kérjük, vegye figyelembe a szoba és ellátás között alkalmazott arányokról 2023/12/26 - 2024/03/01:

Standard kétágyas szoba 5 *, ár 195 € / éj
Executive kétágyas szoba 5 *, ár 220 € / éj
Suite 5 * duplex lakás, szoba + nappali, 3 fő, az ár 250 € / éj


Az arány fent említett szobánként és éjszakánként, beleértve az adókat, a szoba és vezeték nélküli internet-hozzáférés a nyilvános helyiségekben, svédasztalos reggelit, a parkolást és a hozzáférést a programozott mi
Ambient Exclusive hűségét. A vendégek ingyenesen használhatják az összes üdülőhely szolgáltatásai: fedett, fűtött medence, kültéri játszótér, asztalitenisz, biliárd, szabadtéri többcélú sport.

Éttermünkben kerül megrendezésre a szilveszteri vacsora, mely meghosszabbított órarenddel 1 óráig tart.

Minimum tartózkodás 4 éjszaka.
A bejelentkezés előtt 30 nappal előleget zárolunk a kártyáján. A szolgáltatások teljes összege bejelentkezéskor fizetendő. Nyitottak vagyunk a megoldások megtalálására, hogy Ön maximális rugalmasságot biztosítson tartózkodása során. Utazási tilalom vagy Covid-betegség esetén a foglalás törlése ingyenes.
Book now Location tour Térkép More offers

2023 Karácsonyi akció

#ambient-hotel-04
Kérjük, vegye figyelembe a szoba és ellátás sebességek közötti időszakban 2023/12/23 - 2023/12/26:

Standard kétágyas szoba 5 *, ár 125 € / éj
Executive kétágyas szoba 5 *, ár 145 € / éj
Suite 5 * duplex lakás, szoba + nappali, 3 személy, ár 165 euró / éjszaka


Az arány fent említett szobánként és éjszakánként, beleértve az adókat, a szoba és vezeték nélküli internet-hozzáférés a nyilvános helyiségekben, svédasztalos reggelit, a parkolást és a hozzáférést a programozott mi
Ambient Exclusive hűségét. A vendégek ingyenesen használhatják az összes üdülőhely szolgáltatásai: fedett, fűtött medence, kültéri játszótér, asztalitenisz, biliárd, szabadtéri többcélú sport.

A karácsonyi ünnepeket december 25-én hozza ajándékokkal, jó szándékkal és ünnepekkel. December 25-én örülünk egy hagyományos vacsorának élő zenével, amelyet a környező környéken található Resort Ambient élvez. Az árak 80 euro / fő, mindkét éjszaka ára.
A 4 évnél fiatalabb gyerekek a helyszínen díjmentesek, de menü nélkül. Az 5 és 13 év közötti gyermekek a menü 50% -át fizetik. Több mint 14 éve fizeti a teljes menüt.

A minimum tartózkodás 2 éjszaka.
A bejelentkezés előtt 30 nappal előleget zárolunk a kártyáján. A szolgáltatások teljes összege bejelentkezéskor fizetendő. Nyitottak vagyunk a megoldások megtalálására, hogy Ön maximális rugalmasságot biztosítson tartózkodása során. Utazási tilalom vagy Covid-betegség esetén a foglalás törlése ingyenes.
Book now Location tour Térkép More offers

Kirándulások

  3 pax  7 pax
BRASOV – BUCURESTI (AIRPORT)          120 € / car; 3h 140€/ bus
BRASOV – BRAN (DRACULA'S CASTLE) - BV           65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – PREDEAL - SINAIA (PELES CASTLE) - BV    70 € / car; 4h 90€/ bus
BRASOV – SIGHISOARA   (OLDEST MEDIAEVAL TOWN) - BV      110 € / car; 7h 125€/bus
BRASOV – RASNOV (CITADEL) – BRAN – POIANA BRASOV - BV         85 € / car; 5h   110€/ bus
BRASOV – FAGARAS - SAMBATA MONASTERY – BV         75 € / car; 5h 95€/ bus
BRASOV – PREJMER & HARMAN FORTIFIED SAXON CHURCHES  - BV 65 € / car; 3h 85€/ bus
BRASOV – SINCA VECHE CAVED MONASTERY – BV    65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – VISCRI traditional VILLAGE ( prince of Wales retreat ) – BV     85 € / car; 6h 105€/ bus
BRASOV – CRISTIAN or CRISTIAN – BRASOV ( AMBIENT MANSION shuttle ) 15 € / car; 15m 25€/ bus
BRASOV – POIANA BRASOV or POIANA BRASOV – BRASOV  20 € / car; 20m 35€/ bus

Az árak tartalmazzák az összes adót, de nem tartalmazza a parkoló, étkezés, útmutatót, vagy egyéb szolgáltatások. 
A több mint 7 ember az árak is magasabbak. Kérjük, a recepción tiszt vagy fenntartások részleg transport@ambienthotels.ro .
A prémium élmény érdekében ugyanazokat a szolgáltatásokat tudjuk biztosítani business/executive osztályú autókkal, Mercedes S-vel vagy Jaguar XJL-lel 20 €/út felár ellenében.
Guide - 35 € / csoport (fél nap) 70 € / csoport (egész nap).
Book now Location tour Térkép More offers

Szállítás

#ambient-hotel-03
Vendégeink és partnereink számára business class minőségű szállítást biztosítunk Hyundai (8 személyes) és Mercedes S , Jaguar XJ típusú személygépkocsikkal. 

Bármilyen utazás céljából – legyen üzleti, vagy turisztikai szándékkal – több nyelven beszélő gépkocsivezetőink készséggel állnak az Önök rendelkezésére, biztonságot és kényelmet nyújtva Önöknek. Bármely utazás az Önök szándékai szerint alakítható. 

Amennyiben részletesebb tájékoztatásra van szüksége, írjon nekünk a transport@ambienthotels.ro címre. 
Book now Location tour Térkép More offers

Különleges húsvéti ajánlat 2024

Tájékoztatjuk Önöket a 2024.05.01 - 2024.05.05 között érvényes szállás- és étkezési árakról:

Standard kétágyas szoba 5*, ára 120 euró/hétköznap éjszaka; 140 euró/éjszaka hétvégén
Executive kétágyas szoba 5*, ára 140 euró/hétnap éjszaka; 160 euró/éjszaka hétvégén
Apartman Duplex Suite 5*, hálószoba + nappali, 3 fő, ára 160 euró/hétköznap éjszaka; 180 euró/éjszaka hétvégén

 
A fenti árak szobánként egy éjszakára értendők, beleértve az adókat, a szoba és vezeték nélküli internet-hozzáférés a nyilvános helyiségekben, svédasztalos reggelit, a parkolást és hozzáférést biztosítunk a Ambient Exclusive hűségprogramunkhoz. A vendégek ingyenesen használhatják a komplex összes szolgáltatásait: fűtött medence, kültéri medence, kültéri játszótér, asztalitenisz, biliárd, többcélú kültéri sportpálya az Ambient Konák kretében.
 
A kicsik szívesen keresik a nyuszi által elveszett húsvéti tojásokat, arcfestést vagy interaktív játékot, és egy speciálisan kialakított játszótér is rendelkezésre áll.
A nagyokat válogatott, hagyományosan, kifejezetten erre az ünnepre készült ételekkel kényeztetik: báránykaraj, piros tojás, spenótos roládé, pastrami, román sajtválasztékok, bárányborsch, darált savanyú káposzta tekercs polentával és tejszínnel, báránypörkölt , hal és pulyka azoknak, akik nem szeretik a bárányételeket, a hagyományos sütiket és a házi tésztákat édes sajttal.
A szolgáltatás svédasztalos lesz, így mindenki kedvére válogathat.

Az egyes turisták vallásától függően este részt vehet a feltámadási istentiszteleten az Újtemplomban a Szentlélek Leszállása Templomával vagy a Szűz Mária Mennybemenetele Ótemplomban maximum 600 m-re a szállodai egységtől.

2024.05.05-én vasárnap 14:00 órától a Resort Ambient ben megrendezésre kerülő húsvéti étkezésre várnak.

A 100 euró/fő ár tartalmazza: ünnepi étkezést nyitott bárral, gyerekprogramokat, DJ-t
A 4 év alatti gyerekeknek ingyenes a hely az asztalnál. Az 5 és 13 év közötti gyermekek a menü értékének 50%-át fizetik. A 14 év feletti gyermekek a teljes felnőtt menüt fizetik.
 
A minimális tartózkodási idő 2 éjszaka.
Foglalás esetén a foglalás napján 50% előleg kerül kifizetésre, a különbözet 2024.04.15-ig fizetendő.
.
Book now Location tour Térkép More offers

Ajándék utalvány

#ambient-hotel-10

Az ajándék utalvány tartalmazza a 2 főre szóló éjszakai szállást a Ambient Resortban a Standard kétágyas szobában 5 * félpanzióval 150 euró / szoba áron.

Az ajándékutalvány magában foglalja az éjszakai szállást 2 fő részére a Ambient Resortban Executive kétágyas szobában 5 * félpanzióval, 170 euró / szobaáron.

Az ajándékutalvány magában foglal egy éjszakai szállást 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyermek részére a Ambient Resort Duplex Suite 5 * félpanziós ellátással, 205 euró / szobaáron.

 

Az utalványt több éjszakai szállásra is ki lehet adni. Az ünnepnapok kivételével az év bármely szakában használhatóak.

Az utalvány érvényessége 6 hónap.

Az ár tartalmazza:
• Minden adót
• svédasztalos reggeli 8 és 11 között
• Parkolás, naponta az egység előtt
• Vezeték nélküli internet hozzáférés az üdülőhely peremén.
• hozzáférés a fűtött fedett uszodához, nyári szabadtéri medence, szauna, asztalitenisz, biliárd, éttermi társalgó, szabadtéri terasz, gyermekjátszótér.
• partnereink által nyújtott további előnyök a Ambient Exclusive révén

Book now Location tour Térkép More offers

Tapasztalja meg Erdélyt

Üdvözöljük kedves vendégeinket és köszönjük, hogy minket választottak!

Örömmel hallja, hogy az Ambient Hotel Collection kiválasztásával különféle ingyenes előnyöket élvezhet a kocsmákban, klubokban, éttermekben és más helyeken Brassó egész területén, az Ambient Exclusive programunk révén.

Akkor is, ha van elég ideje, segíthetünk kiválasztani a legjobb módot Brassó élvezetére, mivel a következőkről gondoskodhatunk:
• Ebike-túrák / profi kerékpárok dupla felfüggesztés, softail-vezetett túrák a hátsó románia területén - 250 lej / fő haladóknak
• Ebike túrák / amatőr kerékpárok, egy felfüggesztés, keményfarkú vezetett túrák a royal kompass romania-n keresztül - 150 lej / fő kezdőknek
• Motokrossz AJP 250 köbcentis motorkerékpárokkal, felszerelés és útmutató mellékelve, vagy 4X4 ATV-vel - 750 lej / fő
• 4X4 erre a célra felszerelt gépkocsikkal: 6 óra terepen, Zărnesti medveszervezetének meglátogatása, hagyományos piknik egy falusi ember udvarán vagy a természetben az időjárástól függően - 200 euró / autó, maximum 4 fő
• Különböző csapatépítő játékok: íjászat, puskalövés, siklóernyőzés, cipzáras vonal, kincsvadászat, hőlégballonozás, rappelés, helikopteres repülés, siklóernyőzés, sziklamászás, városnézés, repülőgép repülése stb. - pontosan, bármit meg tudunk szervezni
• Lovaglás Pănicel központjában (5 km távolság Cristiantól, 70 ron / óra)
• Borkóstolás engedélyezett sommelierrel: 500 lej sommelier + kóstolandó borok
• Helyi szeszes italok kóstolása Rasnovban, a szeszfőzde bejárása: 90 lej / fő
• történelmi helyek meglátogatása: Bran kastély (Drakula vár) / Râșnov erőd / Brassó erőd / Fekete templom / Óváros és Brassó Scheii / Peles kastély
• sport és tevékenységek: síelés a Postavaru-hegységben, jéggyűrű Cristianban, Brassóban vagy Poiana Brașov-ban, túra a Bucsecs-hegységben, kapcsolat a természettel, Kalandpark - mászó- és cipzárak, Aquatic Paradise, Poiana Brasov Szabadidőközpont - 8 tekepálya , hegymászás, biliárd, minigolf, játékok
• Zărnești medveszükséglete (65 RON) vagy a bölénytartalék Vama Buzaului részéről
• Erdőterápia - a legjobb hely a kikapcsolódásra a természetben, a túlélési technikák felfedezéséhez és a kizárólag erdőben termő hozzávalókból készített étel megkóstolásához! - 75 lej / fő

A maximális kényelem érdekében szedán és mikrobusz kocsikkal transzfereket kínálunk bármilyen célállomásra.

Foglaláshoz az email címét a rezervari@ambienthotels.ro címen várjuk.
További információért forduljon hozzánk bizalommal, vagy keresse fel az alábbi webcímeinket.
Köszönjük érdeklődését az Ambient Hotel Complex iránt,
Book now Location tour Térkép More offers
Ambient Exclusive

Ambient Exclusive

Brassó – rengeteg lehetőséget ajánl úgy a szabadban végzett szórakoztató tevékenységekre mind a társadalmi-kúlturális élet tevékenységeire. Csapatunk a „Complexul Ambient”-nél összeállított egy programot, amely Ön utazásának minden oldalát befoglalja, bármilyen alkalomra, felejthetetlen pillanatokat biztosítva. 
         Ambient Exclusive a legjobb Brassói helyekkel való partnerségnek eredménye, kollaboránsainkot gondosan kiválasztottuk, hogy értéket és elégedettséget biztosítsunk az Ön Brassóban tett tartózkodása alatt. 
         Akar üzleti úton vagy egy kalandtúra és szórakozási üdülésen vannak, akár hatásosak szeretnének lenni az üzleti partnerekkel vagy szeretteikkel, Ambient Exclusive az ideális megoldás az Ön számára.

Felfedez Ambient Exclusive