A Hotel Ambient készséggel áll az Önök rendelkezésére különleges ajánlatokkal, melyek magukba foglalnak repülőtéri transzfert Bukarest irányába, kirándulásokat a környező helyekre. Több nyelven is beszélő idegenvezetőket biztosítunk Önöknek.

Ambient Hotel

Ideális helyszín, exkluzív hangulatot és vendégszerető személyzet 

Azon a helyen, melyet a legnagyobb lelkesedéssel hoztunk létre azzal a szándékkal, hogy vendégeinknek különös kényelemben lehessen részük e csodálatos romániai város, Brassó központjában.

Tapasztalja meg Erdélyt

Üdvözöljük kedves vendégeinket és köszönjük, hogy minket választottak!

Örömmel hallja, hogy az Ambient Hotel Collection kiválasztásával különféle ingyenes előnyöket élvezhet a kocsmákban, klubokban, éttermekben és más helyeken Brassó egész területén, az Ambient Exclusive programunk révén.

Akkor is, ha van elég ideje, segíthetünk kiválasztani a legjobb módot Brassó élvezetére, mivel a következőkről gondoskodhatunk:
• Ebike-túrák / profi kerékpárok dupla felfüggesztés, softail-vezetett túrák a hátsó románia területén - 250 lej / fő haladóknak
• Ebike túrák / amatőr kerékpárok, egy felfüggesztés, keményfarkú vezetett túrák a royal kompass romania-n keresztül - 150 lej / fő kezdőknek
• Motokrossz AJP 250 köbcentis motorkerékpárokkal, felszerelés és útmutató mellékelve, vagy 4X4 ATV-vel - 750 lej / fő
• 4X4 erre a célra felszerelt gépkocsikkal: 6 óra terepen, Zărnesti medveszervezetének meglátogatása, hagyományos piknik egy falusi ember udvarán vagy a természetben az időjárástól függően - 200 euró / autó, maximum 4 fő
• Különböző csapatépítő játékok: íjászat, puskalövés, siklóernyőzés, cipzáras vonal, kincsvadászat, hőlégballonozás, rappelés, helikopteres repülés, siklóernyőzés, sziklamászás, városnézés, repülőgép repülése stb. - pontosan, bármit meg tudunk szervezni
• Lovaglás Pănicel központjában (5 km távolság Cristiantól, 70 ron / óra)
• Borkóstolás engedélyezett sommelierrel: 500 lej sommelier + kóstolandó borok
• Helyi szeszes italok kóstolása Rasnovban, a szeszfőzde bejárása: 90 lej / fő
• történelmi helyek meglátogatása: Bran kastély (Drakula vár) / Râșnov erőd / Brassó erőd / Fekete templom / Óváros és Brassó Scheii / Peles kastély
• sport és tevékenységek: síelés a Postavaru-hegységben, jéggyűrű Cristianban, Brassóban vagy Poiana Brașov-ban, túra a Bucsecs-hegységben, kapcsolat a természettel, Kalandpark - mászó- és cipzárak, Aquatic Paradise, Poiana Brasov Szabadidőközpont - 8 tekepálya , hegymászás, biliárd, minigolf, játékok
• Zărnești medveszükséglete (65 RON) vagy a bölénytartalék Vama Buzaului részéről
• Erdőterápia - a legjobb hely a kikapcsolódásra a természetben, a túlélési technikák felfedezéséhez és a kizárólag erdőben termő hozzávalókból készített étel megkóstolásához! - 75 lej / fő

A maximális kényelem érdekében szedán és mikrobusz kocsikkal transzfereket kínálunk bármilyen célállomásra.

Gyalogos túrák:
https://www.gpsmycity.com/user/index.php?do=create_cs_tour&hid=1133

Foglaláshoz az email címét a rezervari@ambienthotels.ro címen várjuk.
További információért forduljon hozzánk bizalommal, vagy keresse fel az alábbi webcímeinket.
Köszönjük érdeklődését az Ambient Hotel Complex iránt,
Book now Location tour Térkép More offers

Felfedezésének Brassó három nap alatt / 2 éjszaka

#ambient-hotel-02
Aktív City Break Csomag 
1 Nap : szállás
2 Nap : reggeli, kirándulás az egyik legszebb természeti jelenséghez a Piatra Mare (Nagykő-havas) hegyen, a 7 Létra kanyonhoz - időtartama 3-4 óra, román/angol nyelvre engedélyezett hegyi vezetővel, csomagolt ebéddel, este Brassó város túrája, vacsorázás az Ambient éttermében, pihenés a hotel Spa-jában (fitness, szauna, hidromasszázs) 
3 Nap:  szállás, reggeli, séta Brassó központjában Segway-en, szabad idő, ebéd opcionális

Bruttó ár kliensnek: 159 euro/személy/üdüllési szállás 4* deluxe kétágyas szobában


Hagyományos és Kreatív Műhely Csomag
1 Nap : szállás
2 Nap : reggeli, a Fundata helységi Palamari”s Kulturális Központ helyi hagyományainak megtekintése, ahol aktívan részt veszünk pár műhelyben: fazekasság, öko főzés, üvegfestés, időtartama: 5-6 óra ( szállítás, öko-ebéd, román/angol nyelvi idegenvezető, műhelyek a város központjában), este Brassó város túrája, vacsorázás az Ambient éttermében, pihenés a hotel Spa-jában (fitness, szauna, hidromasszázs).  
3 Nap:  szállás, reggeli, séta Brassó központjában Segway-en, szabad idő, ebéd opcionális

Bruttó ár kliensnek: 185 euro/személy/üdüllési szállás 4* deluxe kétágyas szobában


Vidéki Tájak Fotózási Utazási Csomag
1 Nap : szállás
2 Nap : reggeli, fotó túra Brassó fontosabb célpontjaiban és környékén- időtartama: 5-6 óra ( szállítás, román/angol nyelvi engedélyezett hegyi idegenvezető, öko-ebéd), este Brassó város túrája, vacsorázás az Ambient éttermében, pihenés a hotel Spa-jában (fitness, szauna, hidromasszázs).  
3 Nap:  szállás, reggeli, séta Brassó központjában Segway-en, szabad idő, ebéd opcionális

Bruttó ár kliensnek: 159 euro/személy/üdüllési szállás 4* deluxe kétágyas szobában


4x4 Off - road Csomag
1 Nap : szállás
2 Nap : reggeli, 4x4 off road Brassó környékén (szállítás, angol nyelvi engedélyezett hegyi vezető, öko ebéd), este Brassó város túrája, vacsorázás az Ambient éttermében, pihenés a hotel Spa-jában (fitness, szauna, hidromasszázs).  
3 Nap:  szállás, reggeli, séta Brassó központjában Segway-en, szabad idő, ebéd opcionális

Bruttó ár kliensnek: 169 euro/személy/üdüllési szállás 4* deluxe kétágyas szobában 


Városnézés - látogatási Csomag
1 Nap : szállás
2 Nap : reggeli, kirándulás - indulás Brassó városábol - Rasnov (Rozsnyó vár meglátogatása) - Bran (a Bráni kastély és környékeinek meglátogatása)- Sinaia ( a Peles kastély és környékeinek meglátogatása) - időtartama: 8-9 óra (szállítás, román/angol nyelvre engedélyezett hegyi vezetővel, csomagolt ebéddel), este Brassó város túrája, vacsorázás az Ambient éttermében, pihenés a hotel Spa-jában (fitness, szauna, hidromasszázs).  
3 Nap:  szállás, reggeli, séta Brassó központjában Segway-en, szabad idő, ebéd opcionális

Bruttó ár kliensnek: 159 euro/személy/üdüllési szállás 4* deluxe kétágyas szobában


Az árak a meghatározott csomagokat tartalmazzák. A szállodában a vendégekenek ingyenes internet hozzáférést kínálunk, parkolóházat, internet café-t és belépést a Spa-ba (fitness, szauna, hidromasszázs). 

A szállításra 8 helyes Audi és Hyundai típusú gépkocsikat használunk. 
A csomagok minimálisan 2 személy részére készültek. Amennyiben a kérelem nagyobb, az árak csökkennek, a személyek számától függően.

Foglalásokért és további információkért, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a következő e-mail címen: rezervari@hotelambient.ro vagy + 4 -0268-471747.
Book now Location tour Térkép More offers

Szállítás

#ambient-hotel-03
Vendégeink és partnereink számára business class minőségű szállítást biztosítunk Hyundai (8 személyes) és Mercedes S , Jaguar XJ típusú személygépkocsikkal. 

Bármilyen utazás céljából – legyen üzleti, vagy turisztikai szándékkal – több nyelven beszélő gépkocsivezetőink készséggel állnak az Önök rendelkezésére, biztonságot és kényelmet nyújtva Önöknek. Bármely utazás az Önök szándékai szerint alakítható. 

Amennyiben részletesebb tájékoztatásra van szüksége, írjon nekünk a transport@ambienthotels.ro címre. 
Book now Location tour Térkép More offers

Különleges ajánlat 2024 Sziveszter-re

#ambient-hotel-04
Kérjük, vegye figyelembe arányok és szállás gyakorolt ​​alatt 26/12/2023 - 03/01/2024: 
 
Egyágyas szoba 4 *, ára 100 € / éj 
Kétágyas szoba Komfort 3 *, ára 120 euro / éjszaka 
Kétágyas szoba Deluxe 4 *, díj 150 euro / éjszaka 
Kétágyas szoba Business / junior lakosztály 4 *, 170 euro / éjszaka 
Apartman Suite 4 *, ár 250 € / éjszaka 
 
Fenti mértéket szobánként és éjszakánként, beleértve az összes adót, szoba és vezeték nélküli internet-hozzáférés a nyilvános helyiségekben, svédasztalos reggelit, a parkolást és a hozzáférést a programozott a hűség Ambient Exclusive . 4 vendég tartalmazza az ár * is hozzáférhetnek Ambient Spa (fitness, szauna, jacuzzi).  Gyermekek 8 év alatti ingyenesen tartózkodhat. Több mint 8 éves, van egy 30 € / éj-kiegészítő a pótágy.

A szilveszteri vacsorát az Ambient Hotel 22:00 óráig nyitva tartó éttermében lehet felszolgálni, "a la carte" menünkből rendelve.

A minimális tartózkodás 3 éjszaka.
Bejelentkezés előtt 30 nappal előzetesen zárolunk a kártyán. A szolgáltatások teljes összege bejelentkezéskor fizetendő. Nyitottak vagyunk a megoldások megtalálására annak érdekében, hogy maximális rugalmasságot biztosítson tartózkodása során. Utazási tilalom vagy Covid -betegség esetén a foglalás lemondása ingyenes.
Book now Location tour Térkép More offers

Orvosi turizmus Brassó

#ambient-hotel-07
       
A Dentexpert fogászati klinika, egyedülálló szolgáltatásokkal várja Brassóban, modern beállítással és egy csapat szakorvossal, akiknek a betegekhez forduló igéretük, a kitünõség.  A betegeknek hûségkártyát ajanlunk, és garantálunk fájdalom nélküli teljes kezelést és egy bájos mosolyt. Várjuk a brassói Dentexpert fogászati klinikán.



Qdays Medical Holidays, Romániában az elsõ utazási iroda amely külföldi turistákat hoz az országba orvosi kezelésre.

A brassoi partner klinikák esztétikai fogászatra, szem mütétre, plasztikai sebészetre és ortopédiara szpecializálodnak. Mivel a Qdays egy engedélyezett utazási iroda ajánlhat egyéni üdüléseket, hogy megfelelõ legyen a betegek szükségleteinek a kielégitésére és a kezelési terveknek.



Található a közeli szomszédságában Ambient Hotel, St. Constantin egy multidiszciplináris magánkórház, és összesen 88 ággyal, a projekt SC TEO EGÉSZSÉGÜGYI SA, a magán egészségügyi szolgáltatások alapított cég 2010-ben. St. Constantin Kórház engedélyezik a klinikai terápiás el?ny az alábbi szakterületek: General Surgery, ICU, orvosi onkológia, idegsebészet, ENT, urológia. (Licence no. 160/2011.)
St. Constantin összhangban van CASJ Brassó számára nyújtott kórházi ellátás, és beiratkozott a National Cancer Program.
Book now Location tour Térkép More offers

Gift Card

#ambient-hotel-10
Gift Card: 2 éjszaka szállás a Hotel Ambient Deluxe Kétágyas szoba 4 *, 199 euro / marad / szoba. 
 
Gift Card: 2 éjszaka szállás a Hotel Ambient Comfort Kétágyas szoba 4 *, 149 euro / marad / szoba. 
 
Az ár tartalmazza: 
• az adókat 
• svédasztalos reggeli 7:00-10:00 és vasárnap 08:00-11:00 
• parkoló, naponta a szálloda előtt és mélygarázs 
• nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáférés minden szobában és vezeték nélküli nyilvános területeken 
• Ambient Spa-hozzáférés (fitnesz, szauna, jacuzzi), a vendégek a 4 * szárny 
• emelkedett értéket, amelyet partnereink segítségével Ambient Exclusive

Az utalvány érvényességi ideje 6 hónap, bármikor visszaváltható a rendelkezésre állás korlátain belül, kivéve a hivatalos szabadságokat és a TradeFair időszakokat.
Book now Location tour Térkép More offers

Kirándulások

  3 pax  7 pax
BRASOV – BUCURESTI (AIRPORT)          120 € / car; 3h 140€/ bus
BRASOV – BRAN (DRACULA'S CASTLE) - BV           65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – PREDEAL - SINAIA (PELES CASTLE) - BV    70 € / car; 4h 90€/ bus
BRASOV – SIGHISOARA   (OLDEST MEDIAEVAL TOWN) - BV      110 € / car; 7h 125€/bus
BRASOV – RASNOV (CITADEL) – BRAN – POIANA BRASOV - BV         85 € / car; 5h   110€/ bus
BRASOV – FAGARAS - SAMBATA MONASTERY – BV         75 € / car; 5h 95€/ bus
BRASOV – PREJMER & HARMAN FORTIFIED SAXON CHURCHES  - BV 65 € / car; 3h 85€/ bus
BRASOV – SINCA VECHE CAVED MONASTERY – BV    65 € / car; 4h 85€/ bus
BRASOV – VISCRI traditional VILLAGE ( prince of Wales retreat ) – BV     85 € / car; 6h 105€/ bus
BRASOV – CRISTIAN or CRISTIAN – BRASOV ( AMBIENT MANSION shuttle ) 15 € / car; 15m 25€/ bus
BRASOV – POIANA BRASOV or POIANA BRASOV – BRASOV  20 € / car; 20m 35€/ bus

Az árak tartalmazzák az összes adót, de nem tartalmazza a parkoló, étkezés, útmutatót, vagy egyéb szolgáltatások. 
A több mint 7 ember az árak is magasabbak. Kérjük, a recepción tiszt vagy fenntartások részleg transport@ambienthotels.ro .
A prémium élmény érdekében ugyanazokat a szolgáltatásokat tudjuk biztosítani business/executive osztályú autókkal, Mercedes S-vel vagy Jaguar XJL-lel 20 €/út felár ellenében.
Guide - 35 € / csoport (fél nap) 70 € / csoport (egész nap).
Book now Location tour Térkép More offers

Különleges húsvéti ajánlat 2024-ban

Örömmel mutatjuk be a 01.05.2024 - 05.05.2024 között érvényes árakat:
 
Komfort kétágyas szoba 3*, 89 euro/éj
Deluxe kétágyas szoba 4 *, 109 euro/éj
Executive kétágyas szoba 4 *, 129 euro/éj
Duplex lakosztály 4 *, 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt részére, 180 euro/éj

 
A fent említett ár szobánként és éjszakánként értendő, beleértve az összes adót, szobai vezeték nélküli és internet hozzáférést a közös helyiségekben, parkolást, svédasztalos reggelit, a 4*-os szárnyunkban elszállásolt vendégek számára a relaxációs központ használatát (tornaterem, hidromasszázs fürdő). , szauna) és hozzáférést biztosít ügyfelünknek Ambient Exkluzív hűségprogramhoz

V 2024.05.05. 14:00 órától csatlakozhatsz hozzánk ebédre vagy vacsorára és együtt ünnepelhetjük a húsvétot az Ambient Hotel éttermében. Ennek ára 40 euró/fő, italokkal együtt (korlátozott csomag).
A 4 évesnél fiatalabb gyermekek hálapénzt kapnak az ülésért, de menü nélkül. Az 5 és 13 év közötti gyermekek az étlap 50%-át fizetik. 14 év felett a teljes menüt fizeti.
 
A minimális tartózkodás 2 éjszaka.
Book now Location tour Térkép More offers

Különleges karácsonyi ajánlat 2023

#ambient-hotel-04

Tájékoztatunk Önöket a szállás és az étkezés áráról a következő időszakban: 23.12.2023 - 26.12.2023:

Komfort kétágyas szoba 3 *, ár 80 euro / éj
Deluxe szoba kétszemélyes ággyal 4 *, díj 100 Euro / éjszaka
Executive szoba kétszemélyes ággyal 4 *, ár 125 euro / éj
Duplex lakosztály 4 *, 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt részére, viteldíj 160 euro / éjszaka


A fenti árak szobánként és éjszakánként értendők, beleértve az adókat, a szobákban internet-hozzáférést és vezeték nélküli nyilvános helyiségekben, parkolás, büféreggeli, a relaxációs központ (fitnesz, hidromasszázs kád, szauna) és a hűségprogram Ambient Exclusive.

A hagyományos karácsonyi vacsora, amelyet december 24 -én vagy 25 -én bármelyik napon szolgálnak fel, 30 euró / fő, és opcionális, italokkal (víz, hagyományos szeszes ital, bor).
A 4 év alatti gyermekek számára az ülésért térítésmentes, de menü nélkül. Az 5 és 13 év közötti gyermekek a menü 50% -át fizetik. 14 év felett a teljes menü fizet.

Bejelentkezés előtt 14 nappal előzetesen zárolunk egy kártyát a szállás első éjszakáján. A szolgáltatások teljes összege bejelentkezéskor fizetendő. Nyitottak vagyunk a megoldások megtalálására, hogy maximális rugalmasságot biztosítson a foglaláshoz. Utazási tilalom vagy Covid -betegség esetén a foglalás lemondása ingyenes.

Book now Location tour Térkép More offers

Hétvégi ajánlat

#ambient-hotel-01
A tökéletes hétvégét (két éjszaka a választott péntek és hétfő) Hotelünkben és élvezettel ünnepe a friss levegő, a jó hangulat és a fantasztikus fogásokat a romantikus szív Brassó. Továbbá, a sí szerelmeseinek számára ingyenes shuttle lejtők, ne hagyja ki!

2 éjszaka szállás reggelivel Deluxe szoba 4 *
ingyenes transzfer a Poiana Brasov sípálya
ingyenes meleg forralt bort (ha lehet étkezni az étteremben)
• hozzáférés az Ambient Spa (konditerem, szauna, jacuzzi)
Minden áron 210 € / tartózkodás / szoba 2 fő részére.

Opcionális, tudod frissíteni a szobába, hogy egy Executive szoba 4 * egy kiegészítés csak 50 € / tartózkodás / szoba 2 fő részére.
Gyermekek 8 éves részesül ingyenes szállás. Több mint 8 éves, van egy 20 € / éjszaka / gyermek díja a pótágy.
Book now Location tour Térkép More offers
Ambient Exclusive

Ambient Exclusive

Brassó – rengeteg lehetőséget ajánl úgy a szabadban végzett szórakoztató tevékenységekre mind a társadalmi-kúlturális élet tevékenységeire. Csapatunk a „Complexul Ambient”-nél összeállított egy programot, amely Ön utazásának minden oldalát befoglalja, bármilyen alkalomra, felejthetetlen pillanatokat biztosítva. 
         Ambient Exclusive a legjobb Brassói helyekkel való partnerségnek eredménye, kollaboránsainkot gondosan kiválasztottuk, hogy értéket és elégedettséget biztosítsunk az Ön Brassóban tett tartózkodása alatt. 
         Akar üzleti úton vagy egy kalandtúra és szórakozási üdülésen vannak, akár hatásosak szeretnének lenni az üzleti partnerekkel vagy szeretteikkel, Ambient Exclusive az ideális megoldás az Ön számára.

Felfedez Ambient Exclusive